2 engage.nu academy

2 engage.nu academy

 Engagement is in mijn manier van zijn een centraal begrip. Engagement betekent werkelijk verbinding willen aangaan. Durven hechten aan elkaar, aan je organisatie, aan je uitdagingen. Maar ook je schaduwkanten onder ogen durven zien en te ontdekken dat er kracht in verborgen zit. En dan betekent engagement bezieling en vitaliteit.

2 Engage.nu academy richt zich op opleidingen, workshops en training rondom bezieling en vitaliteit. Werken vanuit drijfveren, energiebronnen en authenticiteit door gebruik te maken van methodieken die de onderstroom voelbaar en zichtbaar maken.  

Goof van Amelsvoort is organisatie adviseur en werkt vanuit zijn bedrijf 2engage.nu organisatieadvies (www.2engage.nu). Werken vanuit drijfveren, executive coaching, teamcoaching en appreciative inquiry zijn belangrijke aandachtsgebieden.

In een workshop van Peter Devries heb ik kennisgemaakt met Walking In Your Shoes. Het is een zeer krachtige, diepgravende methodiek en brengt langdurige verandering en ontwikkeling. Zowel voor individuen als voor teams en organisaties. Peter heb ik leren kennen als een zeer integere opsteller met een sterke intuïtie. Steeds op zoek naar hetgeen ontbreekt in een opstelling, vraagstuk of verhandeling. Juist het ontbrekende onder ogen zien geeft oplossingen en heling.

In 2016 heb ik succesvol de certificeringsopleiding van Joseph Culp en Peter Devries gevolgd en gebruik de methodiek van Walking in your Shoes vooral om vraagstukken rondom bezield leidingnemen en vitale teams vorm te geven.