Workshops

Workshops

 

 

Walking in your Shoes is een heel mooie techniek om de diepere lagen in jezelf te leren kennen. Ook kun je gemakkelijk ervaren tot welke archetypische energie je vlot toegang hebt en wat je diepste hulpbronnen zijn. Ook kun je ervaren wat zich in je team onder de oppervlakte afspeelt.Walking in your Shoes is de methode van de toekomst voor diepgaande en duurzame groei.

2ENGAGE organiseert in 2018 enkele workshops om gedegen te proeven wat deze methodiek voor jou en je team kan betekenen. Later in het jaar volgt informatie over een training "De reis van de leider", waarin ontwikkeling van jou en je leiderschapskwaliteiten centraal staan.

 

Intensieve workshops

Voor teamleiders, afdelingsmanagers, projectleiders, adviseurs en coaches, die het aandurven met een nieuwe en ongebruikelijke methodiek de onderstroom in zichzelf en hun team willen onderzoeken. En die duurzame groei en vitale teams willen realiseren.

 

De onderstroom in mijn team.

8 februari 2018.

Thema's die in deze werkplaats centraal staan zijn: wat is de onderstroom in mijn team? Wat is mijn plek/positie/rol in het team?Hoe vitaal is mijn team? Wat is de schaduw kant van het team? De belangrijkste stap naar succes? Wat is het kernthema om dit jaar aan te weken? Deelnemers brengen uiteraard hun eigen thema's in; deze opsomming van thema's geeft een beeld van wat er mogelijk is om te kunnen verhelderen en zichtbaar maken. We besteden extra aandacht aan de vijf bouwstenen van vitale teams.

Maximum aantal deelnemers: 10.

Locatie: Welhoven, Vledderveen

Tijden: 13.30 tot 17.00 uur. Binnenlopen vanaf 13.00 uur.

Kosten: € 75,- (vrij van BTW)

 

Mijn persoonlijke leiderschap

20 februari 2017

Thema's die in deze werkplaats kunnen worden ingebracht zijn onder andere: wat is mijn diepste hulpbron als leidinggevende?  Wat is mijn sterkste drijfveer/kracht? Mijn energiebronnen? Mijn unieke kwaliteiten? Mijn volgende ontwikkelingsstap? Mijn schaduwkant? Speciale aandacht is er tijdens deze workshop om in cotact te komen met de energie van leiderschapsarchetypes. Deelnemers brengen hun persoonlijke thema's in, maar deze opsomming geeft een beeld van wat er mogelijk is.

Maximum aantal deelnemers: 10.

Locatie: Welhoven, Vledderveen

Tijden: 13.30 tot 17.00 uur. Binnenlopen vanaf 13.00 uur.

Kosten: € 75,- (vrij van BTW)

2ENGAGE.NU academy is erkend door het CRKBO en is vrijgesteld van BTW.

 

Als je beide workshops volgt dan geldt een korting van € 30,-

 

Voor meer informatie kun je de folder downloaden en contact met me opnemen (06-14677754).

Download inschrijfformulier hier.