Agenda

Overzicht van trainingen, workshops en opleidingen van onze Trainers en Facilitators.

13
mei
Opleiding Walking In Your Shoes Facilitator
Locatie: De Poort, Groesbeek | 13 mei 2024 - maart 2025
Als deelnemer aan dit opleidingsprogramma leer je alles over de methode Walking In Your Shoes, zowel in theorie als praktijk en je leert ‘Walks’ te faciliterenJe zult leren welke diepgaande werking Walking In Your Shoes als empathische Body/Mind benadering heeft en hoe jij dit proces professioneel begeleidt. In een opleidingsprogramma van 14 dagen (4 x3 en 1×2) dagen word je opgeleid als Walking In Your Shoes Facilitator om WIYS toe te passen in een-op-een sessies, in groepen en in teams. De eerste vier blokken zijn opleidingsblokken en het vijfde blok is het certificeringsblok. Dit laatste blok heb je nodig om als officieel gecertificeerd Facilitator op te treden. Voor meer informatie bezoek website.
Meer informatie: Ida Baas | 06-29545832 | ida@jblt.nl | Bezoek website
29
mei
"Workshop Walking your Soul Retrieval” voor teams en organisaties
Locatie: Het Koloniekerkje, Wilhelminaoord | 29 mei 2024
Deze experimentele workshop geeft je inzicht om teams die last hebben van traumatische ervaringen (zoals grensoverschrijdend gedrag, slordig geleide fusies of een reeks van incidenten) te vitaliseren en geeft je handvatten om gezonde omgangsvormen in je organisatie te stimuleren. Walking your Soul Retrieval is een unieke “fusion” van moderne inzichten en ervaringen van Walking in your Shoes (WiyS) met oude Wijsheid tradities van de oorspronkelijke bewoners van de Amerika’s. WiyS is een methode van systemisch werk die gezondheid en vitaliteit bevordert op zielsniveau. De oude Wijsheid tradities zien alle systemen als bezield en  hebben de overtuiging dat als je team of organisatie niet loopt zoals je wilt dat het loopt de ziel niet compleet. Het is dan belangrijk om eerst aan “heelwording”  van je onderneming/team/organisatie. Door de ervaringen en wijsheden uit deze twee benaderingen te combineren ontstaat er een methode om “oude wonden” onder ogen te zien en als team of organisatie op weg te gaan naar gezondheid. Bij enkele organisaties is deze methode succesvol toegepast en is er nu aan toe om verder in wereld gezet te worden. Uitgebreidere informatie komt later, maar je kunt de datum alvast noteren als je interesse hebt om deze workshop mee te maken. We kunnen maximaal twee organisaties of teams op een dag onderzoeken en een proces van heelwording laten meemaken. Als je jouw team of organisatie wilt onderzoeken neem dan even contact met me op. Je kunt ook als belangstellende en/of representant aanwezig zijn.
Meer informatie: Goof van Amelsvoort | 06-51114490 | info@2engage.nu | Bezoek website
27
sep
Workshop inzicht en transformatie persoonlijke vraagstukken
Locatie: De Horizon, Deventer | 17 september 2024
In deze workshop krijg je als deelnemer alle mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen die vervolgens onder begeleiding van gecertificeerd trainer/facilitator Ida Baas ‘gelopen’ worden. Walking In Your Shoes is een Body/Mind-techniek die empathie, mindfulness, beweging en lichaamswijsheid combineert. Deze eenvoudige maar krachtige methode werkt op een diep niveau, maakt patronen en relaties inzichtelijk en maakt gebruik van het zelfherstellend en transformerend vermogen van ons lichaam.  
Meer informatie: Ida Baas | 06-29545832 | ida@jblt.nl | Bezoek website
18
okt
Tweedaagse introductietraining Walking In Your Shoes
Locatie: De Horizon, Deventer | 18 - 19 oktober 2024
Woorden hebben nog nooit de ervaring met Walking In Your Shoes kunnen omschrijven. Tijdens de tweedaagse introductietraining Walking In Your Shoes (WIYS) kun je proefondervindelijk zelf ervaren, meer te weten komen over de methode en je laten verrassen door de zuivere diepgang. Daar waar je in een workshops alleen de gelegenheid krijgt om een vraag of thema in te brengen waarvoor een Walk wordt gedaan, gaan we in deze tweedaagse dieper in op de methodiek en de werking ervan en wat de toepassingsmogelijkheden allemaal zijn. Voor meer informatie bezoek website.
Meer informatie: Ida Baas | 06-29545832 | ida@jblt.nl | Bezoek website