Agenda

Op deze pagina vindt u een overzicht van trainingen, workshops en opleidingen.

15
jun
Workshop Walking In Your Shoes voor coaches & supervisoren
Locatie: De Horizon, Deventer | 15 juni 2021
Workshop Walking In Your Shoes voor coaches & supervisoren In deze workshop Walking In Your Shoes (WIYS) laten we je als coach en/of supervisor kennismaken met WIYS en willen we je de diepgaande, verhelderende en pure werking vooral zelf laten ervaren. WIYS is een Body/Mind-proces om jezelf en anderen op een dieper niveau te leren kennen. De manier van werken vertoont verwantschap met Familieopstellingen. Een vraag of thema wordt door een ‘representant’ (de ‘Walker’) of door de persoon zelf ‘gelopen’. Tijdens de ‘Walk’ komt de ‘Walker’ in contact met het dieper weten ofwel met de lichaamswijsheid. Nadat de ‘Walker’ het proces is begonnen door het uitspreken van een statement, verandert het bewustzijn (vergelijkbaar met dat van een representant in een opstelling) en komt er via het lichaam informatie vrij met betrekking tot het thema. In ons lichaam huist een enorme schat aan informatie. Via de methode WIYS wordt het mogelijk om zicht te krijgen op aspecten van jezelf die je helpen meer in contact te komen met diepere lagen in jezelf. Effectief, transformerend, en met een groter vermogen tot zelfsturing. Voor een uitgebreide toelichting kun je kijken op www.jblt.nl/wiys In deze workshop kun je thema’s (laten) lopen m.b.t. bijvoorbeeld je eigen professionele ontwikkeling, je eerstvolgende stap in je eigen praktijk of issues in het contact met je coaches of supervisant. Ook is het mogelijk een persoonlijke vraag in te brengen. De workshop wordt gegeven door Francien Bosma (coach en systemisch opsteller) en Liliane van Onzen (coach en supervisor), beiden gecertificeerd WIYS-facilitator. Datum: dinsdag 15 juni 2021 Groepsgrootte: maximaal 6 deelnemers Tijd: 10.00 – 17 uur. Kosten: 75,- euro Locatie: ‘De Horizon’ Koningin Wilhelminalaan 20 7415 KS Deventer Lunch zelf meenemen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@fmtrainingencoaching.nl of contact@lilianevanonzen.nl  Mocht je een vraag hebben of meer informatie wensen dan kun je Francien Bosma bellen op 0623935397 of Liliane van Onzen op 0630940778.
Meer informatie: Francien Bosma | 06-23935397 | info@fmtrainingencoaching.nl | Bezoek website
03
jul
Workshop inzicht en transformatie persoonlijke vraagstukken
Locatie: De Horizon, Deventer | 3 juli 2021
In deze 1-daagse workshop krijg je als deelnemer alle mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen. Walking In Your Shoes is een Body/Mind-techniek die empathie, mindfulness, beweging en lichaamswijsheid combineert. Deze eenvoudige maar krachtige methode werkt op een diep niveau, maakt patronen en relaties inzichtelijk en maakt gebruik van het zelfherstellend en transformerend vermogen van ons lichaam.
Meer informatie: Ida Baas | 06-29545832 | ida@jblt.nl | Bezoek website
27
aug
Workshop inzicht en transformatie persoonlijke vraagstukken
Locatie: De Horizon, Deventer | 27 augustus 2021
In deze 1-daagse workshop krijg je als deelnemer alle mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen. Walking In Your Shoes is een Body/Mind-techniek die empathie, mindfulness, beweging en lichaamswijsheid combineert. Deze eenvoudige maar krachtige methode werkt op een diep niveau, maakt patronen en relaties inzichtelijk en maakt gebruik van het zelfherstellend en transformerend vermogen van ons lichaam.
Meer informatie: Ida Baas | 06-29545832 | ida@jblt.nl | Bezoek website
03
sep
Walking In Your Shoes Kongress, Berlin 2021
Locatie: GLS Sprachenzentrum Berlin | 3 - 5 september 2021
Motto “Wahr-Nehmung eröffnet Welten” Falls du einen Beitrag für den Kongress leisten möchtest, setze dich bitte mit uns in Verbindung. Das kann ein Workshop, ein Vortrag, ein Interview, eine Diskussion, eine Präsentation, eine Pausenunterhaltung oder auch etwas ganz anderes sein. Mach, was dir Freude bereitet! – Und sende dein Exposé (näheres, siehe unten) bitte bis spätestens zum 28. Februar 2021 an.
Meer informatie: WIYS Institut | | hesk@wiys-institut.org | Bezoek website
25
sep
WIYS Jaaropleiding - 3
Locatie: Particolare, Een | 25 september 2021 - 29 mei 2022
Particolare organiseert de derde gecertificeerde jaaropleiding WALKING IN YOUR SHOES FACILTATOR en gaat in september 2021 van start! Een helende, krachtige en transformerende methodiek die een zee aan mogelijkheden biedt. Ben je een (kinder)coach, therapeut, mediator, trainer, systemisch werker, psycholoog, of heb je anderszins beroepsmatig te maken met het begeleiden van mensen en wil je graag je professionele, persoonlijke en spirituele leven verrijken, dan is deze baanbrekende, nieuwe coachmethodiek “Walking In Your Shoes” (WIYS) iets voor jou! DOEL VAN DE OPLEIDING Je leert alle facetten van WIYS kennen, zoals de achtergrond, theorie, de faseringen  en stappen in het begeleidingsproces, de verschillende WIYS-vormen en hoe je WIYS in kan zetten en toe kan passen. In de opleiding zal de nadruk liggen op de Praktische toepassing en integratie.
Meer informatie: Loeloe Andriol | 06-12067679 | particolare@live.nl | Bezoek website
07
okt
Opleiding Walking In Your Shoes Facilitator FWIYS3
Locatie: De Horizon, Deventer | 7 oktober 2021 - 5 juli 2022
Als deelnemer aan dit opleidingsprogramma leer je alles over de methode Walking In Your Shoes, zowel in theorie als praktijk en je leert ‘Walks’ te faciliterenJe zult leren welke diepgaande werking Walking In Your Shoes als empathische Body/Mind benadering heeft en hoe jij dit proces professioneel begeleidt. In een opleidingsprogramma van 14 dagen (4 x3 en 1×2) dagen word je opgeleid als Walking In Your Shoes Facilitator om WIYS toe te passen in een-op-een sessies, in groepen en in teams. De eerste vier blokken zijn opleidingsblokken en het vijfde blok is het certificeringsblok. Dit laatste blok heb je nodig om als officieel gecertificeerd Facilitator op te treden. Voor meer informatie bezoek website.
Meer informatie: Ida Baas | 06-29545832 | ida@jblt.nl | Bezoek website
15
dec
Stilteretraite met WIYS - Meditaties - Sjamaans Reizen
Locatie: Landgoed De Morgenstern, Barchem | 15 tot met 19 december 2021
Heb je behoefte om in alle rust even alleen met jezelf te zijn, even stil te staan? Wil je de tijd om dingen te overdenken, te laten landen, te verwerken? Ben je nieuwsgierig naar wat er in je leeft? Wil je voelen hoe het is om stil te zijn tussen en met andere mensen én je daarin verbonden te voelen? Dan is deze retraite iets voor jou! Marieke Zigmans en Ida Baas organiseren een stilteretraite op het mooie Landgoed De Morgenstern in Barchem, waar de natuur als vanzelfsprekend een handje helpt bij het vinden van de stilte in jezelf. Tijdens deze dagen kun je zijn in rust en stilte. We bieden je een structuur zodat je optimaal de stilte kan ervaren en benutten. Daarnaast kan je ter verdieping en inspiratie deelnemen aan Walking In Your Shoes, Meditaties en Sjamaans Reizen. Je hoeft geen ervaring te hebben met Walking In Your Shoes of met Sjamaans Reizen, wij begeleiden je daarin.
Meer informatie: Marieke Zigmans en Ida Baas | marieke@campingdijkenmeer.nl 06-51838817 | ida@jblt.nl 06-29545832 | Bezoek website